Engagera dig!

Arbetet som volontär är en fantastisk möjlighet att göra stor skillnad för andra människor.
Och vi blir rika på riktigt. Forskning visar på att vi mår bra av att göra gott och det är precis så vi känner för vårt uppdrag. Tack vare vår insats får vi tillbaks otroligt mycket energi. Vi bär med oss fantastiska möten, nya vänner och får lära oss enormt mycket av människor från olika miljöer och länder.
Hjälp oss med det ovärderligaste du kan ge – din tid!

Som volontär i Flyktinghjälp förbinder du dig inte till ett visst antal timmar. Du ger precis så mycket av din tid som du har utrymme för.

Vi strävar efter att hjälpa de människor som vi möter utifrån de erfarenheter och kunskaper som vi besitter. Vi har en positiv syn på utveckling och ser hela tiden nya saker som vi vill förverkliga. I dagsläget ser vi nya möjligheter till engagemang för en förbättrad integration för de som får uppehållstillstånd. Vi vill starta fler aktiviteter som skapar kontakter mellan nyanlända och personer som bott länge i den svenska miljön. Detta exempelvis genom fadderverksamhet, grannsamverkan, språkträning m.m. Har du idéer och tankar som du vill dela med dig av till oss? Vi välkomnar alltid nya idéer och tankar om hur vi kan utveckla vår verksamhet.

Läs mer om vår verksamhet

Kontakta oss för att anmäla ditt intresse!

Skicka ett meddelande till oss med ditt namn, mobilnr, email och gatuadress och berätta gärna om/hur du vill vara aktiv i föreningen:
info@flyktinghjalp.se
facebook/messenger

Bli medlem

Vi är en liten förening med ett stort mänskligt kapital men mindre ekonomiska resurser. Genom att bli medlem hjälper du oss att utveckla vår verksamhet och hjälpa ännu fler människor.

Vår medlemsavgift är 100 kr/år och du sätter in din medlemsavgift via nedan uppgifter, ange namn, email och mobilnummer på inbetalningen.

Bankgiro: 5155-4467
Swish: 1234567319,
Du väljer själv som medlem om du vill vara aktiv eller vara stödmedlem.